Camera moderna cu o atingere feminina


Chiar daca o locuinta are proprietar un barbat sau o femeie, o mica atingere feminina poate sa faca diferenta atunci cand este nevoie, facand ca resedinta sa fie mai primitoare. Specialistii de la Sava Studio din Statele Unite ne pot arata cateva idei care pot sa faca o diferenta majora in locuinta, chiar daca de fapt nu necesita mai mult decat trasarea unei simple linii.

Culorile bogate si elegante alaturi de diferitele motive reprezinta cheia catre un finisaj distractiv al unei camere. Chiar si culorile pernelor sunt atent alese, pentru ca aceasta este reflectata in usile din sticla care reprezinta un pas inainte pentru oricare design de locuinta.

Peretii cu motiv floral din spatele canapelei si un birou cu forme ciudate adauga un element de design delicat catre articolele de mobilier cu forme si linii mai drepte, prezente in camera. Daca si luminile alese sunt aranjate cum trebuie, atunci camera poate complimenta print-urile organice ale peretilor.

Stropii mici de cristal adauga o stralucire subtila catre lampa centrala a camerei, caere se imprastia catrei canapelele ce adauga putina personalitate.

Leave a comment