Bucatarii in stil italian


Compania italiana „GED CUCINE” a fost fondata in 1969 in oraselul Biancade si combina traditia cu modernitatea atunci cand isi creeaza bucatariile speciale, oferind cateva trenduri noi in aceasta selectie. Intr-un oras dedicat de secole in fabricarea mobilierului, compania a crescut si evoluat pana in viata contemporana, consolizandu-si abordarea la inceputul noului mileniu, adoptand cateva concepte clasice trende, alaturi de un stil clasic „fabricat in Italia”.

36e8-kitchen-4Tonurile mute ofera o infuzie de culori deosebite pentru o locuinta moderna, curata, comfortabila si cu un design interior minimalist. O nota de gloss de tip vin burgund vine in legatura cu un aspect scump, care poate fi combinat cu pereti gri.

Bucataria este „incalzita” de articole de mobilier ce au o tenta similara cu cea a lemnului, o combinatie intre stejar si lemn de nuc, care ofera o balanta intre cele doua tipuri.

Cabinetele oranj si rosii, vin in contrast cu accentele alb si negru, insa se dovedesc a fi distractive. Un finisaj din lemn de nuc poate fi oferit oricarui tip de mobila sau de accesoriu, care sa complimenteze liniile lungi, verticale si simple ale peretilor.

 

Leave a comment