Casa cu doua straturi


Dormitorul a fost gandit sa fie predominant cald. Pardoseala a fost acoperita cu mocheta de lana, moale si pufoasa si intr-o culoare foarte calda. Accentul de culoare este violet, ce se regaseste in tapetul conceput de un studio de design parizian. Comoda cu sertare si noptierele sunt replica unui mobilier Louis XV, vopsit intr-o nuanta argintie. Corpurile de iluminat in stil marocan, o adevarata dantelarie realizata in metal, au fost comandate in Franta.

Bucataria face parte din stratul modern, iar elementele din inox, sticla si MDF subliniaza modernitatea acestui spatiu. Peretii au culoarea lavendei si fac parte din stratul cald. Mobila din bucatarie face parte din stratul rece, masculin, dar preia din caldura storurilor romane cu un motiv in dungi, care se afla la ferestre. Blatul de lucru a fost innobilat cu un lemn de stejar vopsit argintiu, iar spatiul a fost incalzit cu corpuri de iluminat moderne.

Camera copilului, aflata la etaj, este inundata de lumina si plina de culori. Mocheta moale si pufoasa a fost special aleasa pentru a permite baietelului in varsta de doi ani sa isi manevreze jucariile, stand pe jos.

Leave a comment