Camera copilului decoratiuni interioare


Veti fi curand parinti? Cu siguranta aceasta veste v-a schimbat radical viata, oferindu-i un plus de insemnatate, responsabilitate si frumusete. Copii reprezinta ratiunea de a trai si acesta modifica prioritatile avute pana in prezent, devenind prioritatea numarul 1.
Tinerii parinti ce sunt in cautare de idei pentru amenajarea cameri copilului, trebuie sa tina cont de unele reguli. In primul rand pentru decorarea camerei este recomandat sa va axati pe un stil minimalist cu accente clasice si primitoare.

decoratiuni interioare

Culorile trebuie sa fie vii, dintr-o paleta destul de ofertanta dar nu obositoare ochiului. Astfel daca aveti o fetita, un roz pal poatre reprezenta alegera potrivita. Totodata daca doriti ceva special, peretii camerei pot fi decoarati cu diverse desene ce cu siguranta vor oferi un plus de veselie si bun gust.

Pentru a da un pus de unicitate camerei alegeti o carpeta pufoasa, cu un model atractiv. Un patut, un dulapior micut, un corp de iluminat si multe jucarii, reprezinta elementele suficiente ce pot impodobii camerea unui micut de pana in 10 ani.
Cand copilul creste, trebuie adaugat un birou, si un spatiu destul de vast pentru carti si alte rechizite scolare.
Dulapiorul trebuie sa fie bine fixant in perete pentru a prevenii accidentele. Totodate obiectele ascutite sau inflamabile cat si oglinzile nu isi au locul in camera copilului. Acest spatiu trebuie sa fie destul de putin incarcat, pentru a da senzatia de spatiu.

Leave a comment