Baia – o bucata de Paradis


Ia gandeste-te! Ce se potriveste cel mai bine dupa o zi lunga de lucru sau dupa o zbenguiala cu copiii? Iti doresti o ora intr-un spatiu relaxant. De ce sa nu faci asta din baia ta? Fie ca e mica sau mare, poti sa faci din ea o bucata de Paradis unde sa gusti Licoarea Paradisului. Iata ingredientele!

O baie sau un dus cu apa fierbinte. Nu poate fi nimic mai relexant decat sa simti apa fierbinte invaluindu-ti corpul. Pentru unii un dus este suficient sa se relazexe, dar altii prefera cada plina cu apa si cu ulei de levantica, musetel, rosmarin (sau orice alte esente iti trec prin minte si le gasesti in magazin). Acestea vor crea o baie de vis, dar san nu uitam accesoriile.

Lumanari – 3 lumanari mari sau 10 mici pentru a aromatiza aerul. Paradisul din jurul tau se creeaza prin aroma venind de la lumanari. In plus, acestea vor lumina atmosfera. Pentru a o face mai romantica, poti sa stingi lumina (cu conditia sa fii atent la flacara lumanarilor).

Muzica. Alege muzica care sa iti calmeze simturile si sa iti creeze un spatiu de liniste. Se stie ca muzica de relaxare are capacitatea de a-ti relaxa muschii si de a spori senzatia de comfort pe care o ai in cada. Muzica instrumentala ca Yanni sau Jean Michel Jarre sunt cele mai potrivite.

Instructiuni: Amesteca toate aceste ingrediente pentru un moment de liniste profunda. Lasa-ti simturile sa te cuprinda cel putin a jumatate de ora. Repeta aceasta reteta cel putin o data pe saptamana, iar starea ta de spirit se va schima profound.

Leave a comment